Tips AD + HR -annonsepakke - effektiv rekruttering i din...

AD + HR -annonsepakke – effektiv rekruttering i din bedrift

-

- Advertisment -

I følge ABSL -rapporten *skapes det om lag 85 nye arbeidsplasser daglig i BPO, SSC / GBS, IT og FoU -sentre i Polen. Arbeidsgivere leter ivrig etter høyt kvalifiserte spesialister til selskapene sine, og et stort utvalg av tilgjengelige jobber påvirker dannelsen av arbeidstakermarkedet i noen bransjer. Tradisjonelle metoder for å skaffe kandidater er ikke effektive? Reklame -pakken AD + HR vil være den beste løsningen.

Rekrutteringsbyråer , takket være samarbeid med mange selskaper, har et bredt spekter av kunnskap om dagens situasjon på arbeidsmarkedet. De er eksperter på dette feltet. I tillegg, takket være sin egen erfaring og analyse, kan ± å lage et slikt tilbud, som vil overhale konkurrentene dine. Et arbeidsbyrå som tilpasser sin kunnskap til behovene og evnene til din bedrift, kan være en god støtte utenfra. Samarbeid med et rekrutteringsbyrå handler ikke bare om å finne kandidater med de ønskede egenskapene. Byrået kan bli din faste partner og gi deg råd om universelle løsninger og god forretningspraksis.

Human Capital Development Institute er ikke et vanlig arbeidsformidling . Fra begynnelsen av selskapets eksistens bruker vi avansert teknologi (automatisering og robotikk, målretting og profilering, business intelligence og dusinvis av andre verktøy og prosesser) for å finne verdifulle ansatte og presentere dem for arbeidsgivere. Vi utvikler arbeidsmarkedet og hjelper bedrifter med å nå sine mål i Polen og i utlandet. Ingenting er umulig for oss, og den største tilfredsheten for oss er en fornøyd kunde.

Våre mange års erfaring i arbeidsmarkedet etter ls som bidro til utviklingen av effektive verktøy som støtte rekruttere arbeidsgivere fra små og store selskaper. Tilstrekkelig profilering av kandidater sikres av rekrutteringskampanjer for AD + HR .

Når potensielle kandidater bruker Internett på en datamaskin, telefon eller nettbrett, viser vi dem annonser som oppmuntrer dem til å delta i rekrutteringsprosessen. Reklamen vår støtter rekrutteringen din , og kan sees på mer enn 2000 lokale og nasjonale nettsteder , til sosiale medier, på nettsteder og i mobilapplikasjoner. Vi bruker de mest populære stedene på nettet og spesialiserte nettsteder rettet mot fagfolk.

Ved hjelp av rekrutteringsannonser når vi mennesker med ferdigheter og profesjonelle spesialiseringer du ønsker.

AD + HR -pakker fungerer best for å støtte rekruttering av spesialister med kunnskap om fremmedspråk, ingeniører og teknologer, personer fra finans- og regnskapssektoren, handelsmenn, IT -spesialister og ledende ansatte.

Byråarbeid kan bli en partner i virksomheten din og løse et spørsmål ę gjennomføre rekrutteringsprosessen – fra anskaffelse av passende kandidater ved utvelgelsen, til anbefalinger for sysselsetting. Med den nåværende kunnskapen om situasjonen på arbeidsmarkedsbyrået vil hjelpe deg oppnå målet ditt mye raskere og mer effektivt. Samarbeid med et rekrutteringsfirma er viktig for å lykkes med hele prosjektet, så vær tydelig på dine forventninger og ta vare på et partnerforhold for å nyte de ønskede resultatene.

* rapport utarbeidet av Association of Business Service Leaders (ABSL), Gjennomsnittlig antall nye jobber generert daglig i BPO, SSC / GBS, IT, FoU -sentre i Polen i perioden fra slutten av 1. kvartal 2016 til slutten av 1. kvartal 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest news

Navigering av fremtiden: En omfattende guide til effektive systemer for hjemmestyring av energi

I det stadig skiftende landskapet av bærekraftig livsstil har rollen til effektive systemer for hjemmestyring av energi...

Fordeler med å ha et garasjeskap

Fordeler med å ha et garasjeskap La oss være ærlige, i mange norske garasjer samler det seg opp...

AD + HR -annonsepakke – effektiv rekruttering i din bedrift

I følge ABSL -rapporten *skapes det om lag 85 nye arbeidsplasser daglig i BPO, SSC / GBS,...

20 grunner til å reise til Thailand

I Thailand begynner turistsesongen i begynnelsen av november. Temperaturen innen 25-28 grader celsius og en litt "kjøligere" aura gjør...
- Advertisement -

Dumpster diving – hva er det?

For de som er ukjent  med fenomenet dumpster diving så er det som navnet kanskje tilsier at en rett...

Hvilke hodetelefoner bør jeg velge?

Å velge riktige hodetelefoner er ikke problematisk bare for en lydfil som musikk er mer enn bare lyd. Passende...

Must read

Fordeler med å ha et garasjeskap

Fordeler med å ha et garasjeskap La oss...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you