Tips Fordeler med å ha et garasjeskap

Fordeler med å ha et garasjeskap

-

- Advertisment -

Fordeler med å ha et garasjeskap

La oss være ærlige, i mange norske garasjer samler det seg opp både rot og søppel. Det gjør garasjen uoversiktlig, og du kan ikke utnytte plassen optimalt. Et garasjeskap kan være en flott løsning når du skal prøve å lage orden i kaoset. Vi i Norgeskap kan tilby skreddersydde garasjeskap, som virkelig lar deg dra nytte av hver eneste kvadratcentimeter du har til rådighet.

Orden og system

Et garasjeskap lar deg skape orden og system i garasjen. Du kan velge et skap som gir deg en optimal kombinasjon av hyller og dører. Det betyr at det blir enklere å organisere for eksempel verktøy, hageutstyr, biltilbehør eller til og med sykler. Det er praktisk talt umulig å lage orden uten å ha en hylleløsning i garasjen, og med et skap slipper du å tenke på støv og smuss. Solide låsbare dører lar deg skape et strømlinjeformet uttrykk.

Å skape system i et garasjeskap fra Norgeskap handler ikke bare om å få utløp for et ønske om å organisere det du har i garasjen. God orden vil også bidra til at det er enklere både å rydde kontinuerlig og å unngå unødvendige bomkjøp. Hvor mange ganger har du ikke kjøpt et verktøy eller lignende, for å så oppdage at du allerede hadde det i garasjen?

Beskytt det som er viktig for deg

Å oppbevare ting og tang løst i garasjen er ikke optimalt. Husk på at bilen tross alt tar med seg en god del smuss og skitt inn i garasjen, særlig i vintersesongen. Elbilenes dominans har gjort at eksos og olje faktisk ikke er noen større utfordring i mange norske garasjer, men det finnes selvfølgelig unntak. Hvis du bruker garasjen til faktisk å skru på bilen, er det enda et argument for å faktisk få på plass en god løsning med garasjeskap.

Et solid skap fra Norgeskap vil beskytte mot både fysiske slag, sollys, støv og eventuelle kjemikalier. Et garasjeskap i metall er helt åpenbart mer solid sammenlignet med enklere skap i plast eller tre. Slike hyller og skap kan kanskje være praktiske i noen miljøer, men er ikke optimale i et røft miljø som en garasje.

Trygghet og sikkerhet

Mange nordmenn parkerer i en delt garasje, særlig i storbyene. Det er selvfølgelig praktisk, men stiller høye krav til fysisk sikring. Dessuten er det mange frittstående garasjer som enten står åpne eller ulåste praktisk talt hele tiden. Derfor er det også lurt å skjule verdifulle ting fra nysgjerrige øyne. Et garasjeskap gjør det mye enklere å sikre ting du er glad i fra tyveri og hærverk.

I en fellesgarasje er det egentlig helt nødvendig med et garasjeskap hvis du vil oppbevare ting der. Dessverre kan du ikke forvente at kostbare ting som sykler, barnevogner eller verktøy får stå i fred i en felles garasje. Dessuten vil det ikke akkurat bidra til et ryddig inntrykk. De fleste styrer vil derfor sannsynligvis også være positive til installasjon av garasjeskap, så lenge som de bidrar til å skape et mer ryddig miljø.

Selv i private frittstående garasjer gir garasjeskapet deg ekstra trygghet. Et skap fra Norgeskap kan sikres til veggen på en måte som gjør at de fleste tyver vil gi opp umiddelbart. Dessuten vil den solide metallkonstruksjonen, gjerne da kombinert med en god lås, sikre at tingene dine er trygge. Selvfølgelig vil det å gjemme unna ting i et skap også bidra til å forebygge mange impulstyverier. 

Skap mer plass i garasjen

Det kan høres rart ut at et stort garasjeskap kan bidra til å gi deg bedre plass i garasjen, men det er faktisk tilfelle i mange situasjoner. Husk på at Norgeskap kan skreddersy et garasjeskap som er nøyaktig tilpasset plassen som er tilgjengelig. På den måten kan du ta i bruk plass som du ellers aldri villa ha kunnet benytte til noe fornuftig.

I mange fellesgarasjer er det nødvendig å ta høyde for alt fra søyler til rørledninger, ventilasjonssjakter og høydeforskjeller. Da er det optimalt å velge et skreddersydd garasjeskap. Formen kan tilpasses de forskjellige begrensningene, slik at du kan bruke plassen under rør, ved siden av ventilasjonskanaler og under områder med lav takhøyde. Derfor vil et skreddersydd skap være mye mer effektivt enn standardløsninger.

I tillegg er veggmontering en viktig faktor. I noen situasjoner vil et skap fra Norgeskap selvfølgelig med fordel kunne plasseres på bakken hvis det finnes nok gulvplass i garasjen. Det kan være praktisk hvis du for eksempel skal parkere sykler eller barnevogner i skapet. Samtidig er plass en begrensende faktor i mange garasjer, og det gjelder særlig fellesgarasjer av nyere dato. Det er ikke uvanlig at den tilgjengelige plassen egentlig bare består av en parkeringsplass, noe som gjør det helt nødvendig å plassere garasjeskapet en bit opp på veggen.

En god investering i orden, beskyttelse, sikkerhet og plass

Oppsummert vil et garasjeskap fra Norgeskap gjøre det enklere for deg å passe på tingene dine i garasjen. Skapet gjør det mye enklere å skape orden og system, samtidig som tingene dine er beskyttet mot både de røffe omgivelsene og eventuelt tyveri og hærverk. At et garasjeskap i mange situasjoner også gir deg bedre plass, er uten tvil en velkommen bonus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest news

Fordeler med å ha et garasjeskap

Fordeler med å ha et garasjeskap La oss være ærlige, i mange norske garasjer samler det seg opp...

AD + HR -annonsepakke – effektiv rekruttering i din bedrift

I følge ABSL -rapporten *skapes det om lag 85 nye arbeidsplasser daglig i BPO, SSC / GBS,...

20 grunner til å reise til Thailand

I Thailand begynner turistsesongen i begynnelsen av november. Temperaturen innen 25-28 grader celsius og en litt "kjøligere" aura gjør...

Dumpster diving – hva er det?

For de som er ukjent  med fenomenet dumpster diving så er det som navnet kanskje tilsier at en rett...
- Advertisement -

Hvilke hodetelefoner bør jeg velge?

Å velge riktige hodetelefoner er ikke problematisk bare for en lydfil som musikk er mer enn bare lyd. Passende...

Organisere fotballreiser på egenhånd

Er du en ekte fotballfan, er det ingenting som slår det å se yndlingslaget spille på nært...

Must read

Fordeler med å ha et garasjeskap

Fordeler med å ha et garasjeskap La oss...

AD + HR -annonsepakke – effektiv rekruttering i din bedrift

I følge ABSL -rapporten *skapes det om...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you