Tips Gavetips? Perfekt gave hver gang, kjøp en opplevelse

Gavetips? Perfekt gave hver gang, kjøp en opplevelse

-

- Advertisment -

Gjennom et langt liv havner befinner vi oss bemerkelsesverdig ofte i situasjoner hvor det er forventet at vi gir noen en gave. Jul, bursdag, jubileer, bryllupsdager, mors- eller farsdag, konfirmasjon… – listen er lang. Det å finne gaver er ofte en utfordring, og i våre dager, hvor alle allerede har alt de trenger, er det spesielt vanskelig.

Gaven som passer for alt og alle

Fordelene med å gi noen et gavekort på opplevelser er mange. For det første, så er det en gave som kan tilpasses alle. Skal du feire bestemors 90-årsdag? Hva med et gavekort på en bedre middag, eller en vinsmaking av eksklusive viner? Har du og kjæresten årsdag? Gi en opplevelse hvor du også kan være med, og dere kan pleie forholdet og skape nye minner. Er dere et aktivt, sporty par vil dere kanskje ha det gøy på en snøscootersafari? Eller er et romantisk fjordcruise mer for dere? Fyller din spenningssøkende venninne år, hun som konstant reiser rundt og som ikke har bruk for materialistiske ting? Ta henne med til Andenes, hvor dere kan snorkle med ville spekkhoggere. Du tenker kanskje umiddelbart at opplevelsesgaver passer best til mennesker som er vidåpne for nye impulser og inntrykk, dem som er tørste på livet, og som mener at en dag de ikke gjør noe nytt er en dag bortkastet? Jovisst, et gavekort på opplevelser vil garantert falle i smak hos denne type mennesker. Likevel må du ikke være redd for å gi en opplevelsesgave til dine mer rutineglade venner. Hvis du konsekvent har gitt venninnen din, som lever et stille A4-liv, ullgensere i bursdagsgave de siste 10 årene, er det kanskje på tide å bryte rutinen? Prøv å gi henne en opplevelse neste gang hun skal feires! Sannsynligheten er stor for at hun blir positivt overrasket, og hun vil nok oppdage at også hun setter pris på å bli rykket ut av hverdagen og oppleve nye ting.

En personlig gave

En annen fordel med å gi en opplevelse i gave, er at du gir en gave som sent blir glemt. Mens dine venner fort glemmer hvem som ga den fine vasen i kinesisk porselen, kommer de ikke til å glemme at det var du som gjorde dem en opplevelse rikere. I tillegg kan det å gi en opplevelse i gave være veldig personlig. Et tips kan være å tenke tilbake på samtaler du har hatt med personen du gir en gave til. Er det noe vedkommende har snakket om at han alltid har hatt lyst til å gjøre, eller noe spesielt han har uttrykt interesse for? Prøv å matche opplevelsen til personen! Er du usikker på om du klarer å velge den helt rette opplevelsen, kan dere alltids sette dere ned og velge noe sammen. En ting er sikkert – uansett hva, er det å gi en opplevelse i gave en sikker vinner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest news

Navigering av fremtiden: En omfattende guide til effektive systemer for hjemmestyring av energi

I det stadig skiftende landskapet av bærekraftig livsstil har rollen til effektive systemer for hjemmestyring av energi...

Fordeler med å ha et garasjeskap

Fordeler med å ha et garasjeskap La oss være ærlige, i mange norske garasjer samler det seg opp...

AD + HR -annonsepakke – effektiv rekruttering i din bedrift

I følge ABSL -rapporten *skapes det om lag 85 nye arbeidsplasser daglig i BPO, SSC / GBS,...

20 grunner til å reise til Thailand

I Thailand begynner turistsesongen i begynnelsen av november. Temperaturen innen 25-28 grader celsius og en litt "kjøligere" aura gjør...
- Advertisement -

Dumpster diving – hva er det?

For de som er ukjent  med fenomenet dumpster diving så er det som navnet kanskje tilsier at en rett...

Hvilke hodetelefoner bør jeg velge?

Å velge riktige hodetelefoner er ikke problematisk bare for en lydfil som musikk er mer enn bare lyd. Passende...

Must read

Fordeler med å ha et garasjeskap

Fordeler med å ha et garasjeskap La oss...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you