Tips Organisere fotballreiser på egenhånd

Organisere fotballreiser på egenhånd

-

- Advertisment -

Er du en ekte fotballfan, er det ingenting som slår det å se yndlingslaget spille på nært hold. Tar du med deg vennene dine på fotballreise, og kombinerer kamp med en ferie i en av Europas store fotballbyer, er du sikret en uforglemmelig opplevelse.

Opplev fotball i verdensklasse – hjemme i Europa

Europa er kanskje verdens minste kontinent, men ingen kan slå oss når det kommer til fotball og kvalitetsspill. Du kan reise til verden rundt for å få de mest spektakulære opplevelser, se store monumenter og flott natur, men er det godt spill og ekte fotballglede du er ute etter, finner du det her. Hvis du ønsker deg solskinn, god mat, bading og fotball, så er Spania en perfekt destinasjon. Her kan du se verdens største klubb FC Barcelona knuse motstanderne på hjemmebane, eller føle spenningen på tribunen mens de kjemper med nebb og klør mot erkerival Real Madrid i El Clásico. Tyskland er ikke bare kjent for god øl og Oktoberfest, men også for å ha noen av verdens aller beste fotballag. Hvorfor ikke kombinere de to? Er du på guttetur, kan dette være midt i blinken. Dra til München, og la deg begeistre av de talentfulle Bayeren München-spillerne, før du avslutter kvelden på tysk vis: Med en stor øl og en livlig diskusjon med kameratene om hva som var kveldens beste scoring.

Fotballreise til England

Europa er generelt en drømmedestinasjon for fotballreiser, men vi kan ikke snakke om fotball uten å nevne våre naboer i vest. I England finner du den aller beste fotballen, og du kan oppleve de største stjernene i mange byer. Heier du på de røde djevlene i Manchester United, kan du se dem briljere på hjemmebane på Old Trafford, som også kalles for Drømmenes Teater. Når du står der som en del av over 76.000 elleville tilskuere og føler magien som oppstår, skjønner du hvorfor stadionet kalles nettopp det. Enten det er Premier League eller Champions League som lokker mest, kan du se begge deler på Old Trafford.

Fotballgiganten England har selvfølgelig mer å by på. For eksempel kan du kombinere en storbyferie i London med å se et av verdens beste lag, Chelsea FC. Enten de spiller mot den lokale erkerivalen Arsenal, eller mot motstandere som kommer langveisfra, kan du være sikker på at du har en spennende og intens kamp i vente på stadionet Stamford Bridge. Hvis du har med familien på ferie, og de ikke deler din entusiasme for sporten, er London en prima destinasjon – hovedstaden byr nemlig også på kultur, shopping, spennende opplevelser og god mat. Hva med et besøk til byen som er fødestedet til The Beatles, Liverpool? Her kan du se Liverpool FC regjere på hjemmebane på Anfield stadion, mens du skriker deg hes blant over 45 000 tilskuere. Har laget ditt vunnet, kan du etterpå løpe triumferende ned Penny Lane, mens du synger Beatles-sangen med samme navn. Skulle det verste skje, og laget ditt taper, så slapp av; det finnes nok en Beatles-sang for det også.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest news

Navigering av fremtiden: En omfattende guide til effektive systemer for hjemmestyring av energi

I det stadig skiftende landskapet av bærekraftig livsstil har rollen til effektive systemer for hjemmestyring av energi...

Fordeler med å ha et garasjeskap

Fordeler med å ha et garasjeskap La oss være ærlige, i mange norske garasjer samler det seg opp...

AD + HR -annonsepakke – effektiv rekruttering i din bedrift

I følge ABSL -rapporten *skapes det om lag 85 nye arbeidsplasser daglig i BPO, SSC / GBS,...

20 grunner til å reise til Thailand

I Thailand begynner turistsesongen i begynnelsen av november. Temperaturen innen 25-28 grader celsius og en litt "kjøligere" aura gjør...
- Advertisement -

Dumpster diving – hva er det?

For de som er ukjent  med fenomenet dumpster diving så er det som navnet kanskje tilsier at en rett...

Hvilke hodetelefoner bør jeg velge?

Å velge riktige hodetelefoner er ikke problematisk bare for en lydfil som musikk er mer enn bare lyd. Passende...

Must read

Fordeler med å ha et garasjeskap

Fordeler med å ha et garasjeskap La oss...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you